Eurodomest retro filament-ledlamp 7 watt | 600 Lumen

 7,95

Betreed de wereld van klassieke schoonheid en hedendaagse prestaties met de Eurodomest Retro Filament-ledlamp, die straalt met 7 watt vermogen en een helderheid van 600 lumen. Deze lamp combineert de warme gloed van vintage filamenten met de efficiëntie van moderne LED-technologie, waardoor jouw ruimte wordt verlicht met stijl en comfort.

Uitverkocht

Artikelnummer M100903 Categorieën ,

Ontdek de tijdloze elegantie van de Eurodomest Retro Filament-ledlamp, een schitterende lichtbron met 7 watt vermogen en een indrukwekkende helderheid van 600 lumen. Deze lamp belichaamt de perfecte fusie van nostalgisch design en moderne efficiëntie, waardoor je elke ruimte in huis kunt verfraaien met warm en helder licht.

Met zijn krachtige 7 watt vermogen biedt deze filament-ledlamp voldoende licht voor diverse toepassingen, terwijl de 600 lumen helderheid zorgt voor een heldere en uitnodigende sfeer. Of je nu een gezellige hoek in de woonkamer wilt creëren, een warme ambiance in de slaapkamer zoekt, of je werkruimte wilt verlichten met stijl, deze lamp past perfect in elke setting.

Het unieke filamentontwerp van de Eurodomest Retro Filament-ledlamp voegt een decoratieve touch toe aan je interieur. Dit maakt de lamp niet alleen een functionele lichtbron, maar ook een esthetisch pronkstuk dat de aandacht trekt. De warme kleurtemperatuur van het licht voegt een gezellige gloed toe, waardoor elke ruimte wordt omgetoverd tot een uitnodigende omgeving.

Eenvoudig te installeren met de standaard E27-fitting, past deze lamp moeiteloos in verschillende armaturen en is hij geschikt voor diverse verlichtingsbehoeften. Kies voor de Eurodomest Retro Filament-ledlamp en geef je huis een tijdloze uitstraling met de perfecte combinatie van stijl en prestatie. Transformeer je leefruimte en creëer een warme en gastvrije sfeer met deze prachtige lamp.

Afmetingen 10 × 10 × 17 cm
Levensduur

15000 uur

Lichttechniek

Filament

Lumen

600 L

Type Fitting

E27

Type Lichtbron

LED Lamp

Vermogen

7 Watt

Lichtkleur

1800K

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eurodomest retro filament-ledlamp 7 watt | 600 Lumen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *