Eurodomest retro filament-ledlamp 7 watt | 600 Lumen

 7,95

Ontdek de tijdloze elegantie van de Eurodomest Retro Filament-ledlamp, een schitterende lichtbron met 7 watt vermogen en een indrukwekkende helderheid van 600 lumen. Deze lamp belichaamt de perfecte fusie van nostalgisch design en moderne efficiëntie, waardoor je elke ruimte in huis kunt verfraaien met warm en helder licht.

Uitverkocht

Artikelnummer M100902 Categorieën ,

De Eurodomest Retro Filament-ledlamp met 7 watt vermogen en 600 lumen helderheid is de perfecte combinatie van nostalgische charme en hedendaagse efficiëntie. Deze lamp voegt niet alleen een vleugje vintage flair toe aan je interieur, maar biedt ook helder, warm licht voor diverse toepassingen.

Met zijn krachtige 7 watt vermogen en indrukwekkende 600 lumen helderheid is deze filament-ledlamp ideaal voor het verlichten van verschillende ruimtes in huis. Of je nu op zoek bent naar een subtiele gloed in de woonkamer, een gezellige sfeer in de slaapkamer of helder licht in je werkruimte, deze lamp voorziet in al je verlichtingsbehoeften.

Het unieke filamentontwerp voegt een decoratief element toe aan de lamp, waardoor deze niet alleen een lichtbron is maar ook een esthetisch statement maakt. De warme kleurtemperatuur van het licht creëert een uitnodigende ambiance, perfect voor ontspanning of het creëren van een gezellige sfeer tijdens sociale gelegenheden.

De Eurodomest Retro Filament-ledlamp is eenvoudig te installeren in standaard E27-fittingen en past moeiteloos in diverse armaturen. Bovendien biedt de combinatie van 7 watt vermogen en 600 lumen helderheid een uitstekende balans tussen energiezuinigheid en verlichtingsprestaties.

Kies voor de Eurodomest Retro Filament-ledlamp en breng de warmte van vintage verlichting naar jouw leefruimte. Transformeer je huis met deze stijlvolle en functionele lamp die de perfecte ambiance creëert voor elke gelegenheid.

Afmetingen 10 × 10 × 17 cm
Levensduur

15000 uur

Lichttechniek

Filament

Lumen

600 L

Type Fitting

E27

Type Lichtbron

LED Lamp

Vermogen

7 Watt

Lichtkleur

1800K

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eurodomest retro filament-ledlamp 7 watt | 600 Lumen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *