Eurodomest retro filament-ledlamp 7 watt | 600 Lumen

 5,95

Breng een vleugje vintage elegantie in je huis met de Eurodomest Retro Filament-ledlamp van 7 watt, die straalt met een krachtige helderheid van 600 lumen. Deze lamp biedt niet alleen een esthetische toevoeging aan je interieur, maar combineert ook moeiteloos de charme van vervlogen tijden met de energiezuinige prestaties van moderne LED-technologie.

Uitverkocht

Artikelnummer M100901 Categorieën ,

Treed binnen in een wereld van verfijning en warmte met de Eurodomest Retro Filament-ledlamp van 7 watt en een indrukwekkende 600 lumen. Deze lamp belichaamt de perfecte harmonie tussen retro-esthetiek en moderne efficiëntie, waardoor je ruimte wordt omgetoverd tot een oase van helder, sfeervol licht.

Met een vermogen van 7 watt en een indrukwekkende helderheid van 600 lumen biedt deze filament-ledlamp niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar ook voldoende verlichting voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om het verlichten van je woonkamer, eetkamer, slaapkamer of kantoor, de Eurodomest Retro Filament-ledlamp levert een krachtige en heldere gloed.

Het retro filamentontwerp van de lamp voegt een vleugje nostalgie toe aan je verlichtingskeuze, terwijl de moderne LED-technologie zorgt voor energiezuinigheid en duurzaamheid. Geniet van de warme en uitnodigende kleurtemperatuur van het licht, waardoor een gezellige sfeer ontstaat die perfect is voor ontspanning of het creëren van een gastvrije ambiance tijdens sociale bijeenkomsten.

De Eurodomest Retro Filament-ledlamp is eenvoudig te installeren in standaard E27-fittingen en past naadloos in diverse armaturen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele aanvulling op je interieur of juist een statement wilt maken, deze lamp voldoet aan al je verlichtingsbehoeften.

Kies voor de Eurodomest Retro Filament-ledlamp en laat je omgeving stralen met een perfecte combinatie van stijl en prestatie. Verlicht je ruimte met klasse en ontdek de tijdloze schoonheid van deze prachtige lamp.

Afmetingen 6,4 × 6,4 × 14 cm
Levensduur

15000 uur

Lichttechniek

Filament

Lumen

600 L

Type Fitting

E27

Type Lichtbron

LED Lamp

Vermogen

7 Watt

Lichtkleur

1800K

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eurodomest retro filament-ledlamp 7 watt | 600 Lumen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *